Εταιρεία

Η ΑΡΓΥΡΙΟΥ με εμπειρία 5 δεκαετιών στα συστήματα άντλησης και παροχής εφεδρικής ηλεκτρικής ενέργειας, πρωτοεμφανίσθηκε στην Ελληνική αγορά το 1957 με την υποβρύχια ηλεκτρομαγνητική αντλία ΒΗΜΑ κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα από τον ιδρυτή της Απόστολο Αργυρίου.

 

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας στην άντληση και τα ενεργειακά συστήματα, την οδήγησε στην αναζήτηση προηγμένων προϊόντων και συστημάτων που να ικανοποιούν τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Σήμερα, στις εγκαταστάσεις της στην Νέα Χαλκηδόνα διαθέτει προϊόντα και ανταλλακτικά, για την κατασκευή ΑΝΤΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΟΓΩΓΩΝ ΖΕΥΓΩΝ και SERVICE.

 

Η ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΒΕΕ αντιπροσωπεύει τον Ιαπωνικό οίκο EBARA CORPORATION που κατασκευάζει τη νέα γενιά αντλιών από ανοξείδωτο χάλυβα, τον Ιταλικό οίκο HYDROPOMPE που κατασκευάζει αντλίες για ελαφριά και βαριά λύματα και την πολυεθνική εταιρεία MECC ALTE που κατασκευάζει γεννήτριες με επίσημη εξουσιοδότηση για το Service σε πανελλαδικό επίπεδο.

Όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΒΕΕ ακολουθεί το πρότυπο ISO 9001:2000 με το οποίο είναι πιστοποιημένη από το 2004, υποστηρίζεται από άρτια εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα με εξειδικευμένο προσωπικό και πανελλαδική κάλυψη.

Το τμήμα πωλήσεων είναι επανδρωμένο με ανθρώπους άριστα καταρτισμένους πάνω στις δυνατότητες και εφαρμογές των προϊόντων.

 

Το τμήμα μελετών επεξεργάζεται και προτείνει τον καλύτερο συνδυασμό κόστους – λειτουργικότητας στα σύνθετα προβλήματα αυτονομίας των συστημάτων άντλησης και εφεδρικής ηλεκτρικής ενέργειας.

Newsletter

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα